Detacheren

Alles over detacheren

Even Werkt! detacheert medewerkers bij opdrachtgevers. Dat betekent dat wij onze medewerkers tijdelijk aan u kunnen uitlenen voor langere of kortere periodes. Even Werkt! heeft haar medewerkers in dienst en kan daarom snel de juiste gekwalificeerde medewerker voor u verzorgen. 

 

Hoe werkt het precies?

Wanneer u bij ons een opdracht plaatst gaan wij direct op zoek naar een passende kandidaat. Wij delen het profiel van de kandidaat met u en plannen een gesprek. Bij het gesprek is altijd een vertegenwoordiger van Even Werkt! aanwezig. Bij een positieve uitkomst gaat de medewerker aan de slag bij u, en blijft in dienst bij ons. Het is onze taak om de werknemers goed te begeleiden tevens nemen wij u de contractuele en administratieve afhandeling uit handen. Omdat Even Werkt! de werkgever is, dragen wij de werkgeversrisico’s zoals bijvoorbeeld bij ziekte en vakantie. Van onze medewerkers verwachten wij dat zij hun kennis op peil houden, dit doen wij onder andere door hen te coachen on-the-job en hen vakgerichte opleidingen aan te bieden.

 

Specialist in publiekszaken

We werken exclusief voor gemeenten. Daar zit onze kracht. We kennen de publieke sector, het werk en de uitdagingen. 

Wanneer detachering? 

Detachering kan natuurlijk altijd. Toch zijn er vaak voorkomende om voor tijdelijke inhuur te gaan. U kunt dan denken aan: 

  • Ziektevervanging 
  • Speciale projecten 
  • Zwangerschapsverlof 
  • Een verlengde proeftijd 
  • Extra ondersteuning tijdens drukte

Verschil met uitzendbureaus

Bij Even Werkt! krijgt de werknemer een dienstverband. Bij uitzenden krijg de werknemer alleen een overeenkomst voor de duur van de opdracht. Dat is het verschil. De gedetacheerde heeft dus veel meer baanzekerheid en verantwoordelijkheidsgevoel en dat merkt u! Bovendien doen we er alles aan om een goede werkgever te zijn door goede arbeidsvoorwaarden en door in hen te investeren. We vinden het belangrijk een goede relatie met onze medewerkers te onderhouden.

 

Waarom detachering?

Door detachering kunt u snel en gemakkelijk beschikken over goed, vakkundig en ervaren personeel. De medewerker heeft in de meeste gevallen ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Daarnaast kunt u rekenen op vakbekwaam personeel dat meteen voor u aan de slag kan. Dat scheelt u veel tijd! Voor de inzet van onze medewerkers rekenen wij een tarief per gewerkt uur dat onder meer is gebaseerd op kennisniveau en werkervaring. 

Meer weten?

Wij helpen u graag verder.

Bel naar Herwin Zwijgers +31 (0)6 20538227 of naar Melahat Etik +32 470 943882